Liity jäseneksi/jäsenasiat

Uusi jäsen tervetuloa!

Yksin ei tarvitse pärjätä.

Meitä on yli 200 000.

JHL on hyvinvoinnin ammattilaisia yhdistävä ammattiliitto. JHL:n yli 200 000 jäsentä huolehtivat suomalaisten hyvinvoinnista, peruspalveluista ja turvallisuudesta. Työpaikkana kunta, valtio, seurakunta tai yksityiset hyvinvointipalvelut,

silloin liittosi on JHL!         LUE LISÄÄ

JHL palvelee sinua monin tavoin. Kysy rohkeasti apua, osallistu koulutuksiin ja liiton tapahtumiin ja käytä hyväksesi jäsenedut.

Kun liityt jäseneksi, saat:

• liiton tuen työelämään liittyvissä asioissa
  • neuvontaa työsuhteeseen ja palkkaan liittyvissä asioissa
  • luottamusmiehen palvelut
  • JHL:n aluetoimistojen palvelut ja tuen
  • oikeus- ja lakimiespalvelut
  • työttömyysturvan
  • monipuolisen jäsenkoulutuksen
  • monia muita merkittäviä jäsenetuja

Lisätietoja jäsenyydestä: Jhl opiskelijajäsen

www.jhl.fi

Mikäli työpaikallasi on JHL:n luottamusmies tai muu JHL-yhdistyksen aktiivi, voit jättää paperiset lomakkeet heille jäsenyyden hyväksymistä ja jatkotoimenpiteitä varten tai toimittaa ne yhdistyksen toimitilan valkeaan postilaatikkoon joka sijaitsee Teollisuuskatu 2 Iisalmi tai voit laittaasen suoraan palkkanlaskijallesi joka tekee siitä Ay jäsenmaksun perintäsopimuksen sinulle.

Liittyessäsi JHL jäseneksi liityt samalla paikallisyhdistykseen eli Ylä-Savon Jhl ry 206 jäseneksi jos olet Iisalmen, Sonkajärven tai Vieremän

• kunnan
  • kuntayhtymän
  • seurakunnan tai
  • edellä mainittujen omistuksessa olevien liikelaitosten tai yhtiöiden
  • yleishyödyllisten yhteisöjen
  • julkiselle sektorillle palveluja tuottavien yritysten tai yhteisöjen palveluksessa tai
  • työskentelet vastaavilla toimialoilla.